lauantai 4. kesäkuuta 2011

Lauantai

Voi nami nami nami. Tänään oli grillauspäivä. Se kyllä hieman hankaloitti makrojen laskemista, koska kiloklubi ei tunne "härän bbq-ribsejä, joista marinadit pyyhitty pois". No, pikkuisen salapoliisintyötä ja soveltamista niin pääsin varmasti kohtalaisen lähelle totuutta. Ja kuten olen täällä ennenkin sanonut, ei se ole niin justiinsa. Aivan varmasti ainakin hiilihydraattien arviointi on yläkanttiin (lisäsin päiväsaldoon 1 tl sokeria, kun kuitenkin se ribsien poispyyhitty marinadi sisälsi sokeria..).

Noista ribseistä sen verran, että olivat yllättävän hyviä valmismarinoiduksi tuotteeksi. Tein ensin ohjeen mukaan, uunissa 2,5h ja sitten vielä käytin ne grillin kautta. Kuitenkin sanoisin, että noista kannattaa ne marinadit pyyhkiä ihan kunnolla pois, varmasti tulee muuten liian suolaista, kuten monet muutkin valmiiksi marinoidut tuotteet.

Iltapala on vielä syömättä, mutta on taas jo selvillä. Ei ole vieläkään nälkä tuon päivällisen jälkeen, mutta makeanhimo vaivaa kovasti. Eli iltapalaksi varmasti täytyy syödä Atkinsin patukka. Sellainen pikku lisäys muuten tuli mieleeni noista patukoista, että hiilariton.fi mainostaa olevansa ainoa kauppa, josta noita patukoita saa. No, mä ainakin ostin omani Citymarketista ja olivat aika lailla saman hintaisia, eli törkeän kalliita. :-D

Aamiainen:
-puolikas ruukkua salaattia
-10 cm pala kurkkua
-muutama viipale kinkkua, meetvurstia ja kermajuustoa

Päivällinen:
-reilusti mozzarellasalaattia (mozzarella, jääsalaatti, kurkku), öljy-balsamicokastike
-tonnikala-paprikamössöä (taivaallisen hyvää, täytyy jossain vaiheessa kuvata ja laittaa ohje, nyt ei voinut kun käytin valmischilikastiketta, jota ei kovin monesta kaupasta saa)
-härän ribsejä
-salsalla maustettua ranskankermaa ja chilimajoneesia

Iltapala
-atkinsin browniepatukka

Päivän saldo:

2060 kcal
hh 22g
r 148 g
p 110 g (epäilen ettei ihan noin paljoa ole, ne ribsit, katsokaas)

Kasviksia 440 g, eli ei ihan tavoitteessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti