perjantai 3. kesäkuuta 2011

Perjantai.

No niin, tämän päivän syömiset kirjattu kiloklubiin jotta saadaan makrot selville. No, iltapala on vielä syömättä, mutta suunniteltu on joten aivan hyvin voin kirjata nuo jo nyt. Sellainen kokeilu tuli tänään tehtyä, että maistoin sellaista atkinsin brownie-patukkaa. Sinänsä en oikein tykkää ajatuksesta, että kun karppaus ainakin mulle on pitkälti pyrkimystä syödä "puhdasta" ruokaa, niin tuossa patukassa oli hyvin vähän tavallisen pulliaisen tunnistettavia ainesosia. Lisäksi siinä hämää se, että hiilihydraatteja siinä oli n. 15g, mutta nettohiilareita (mitä sitten lienevätkään) n. 3g. Ilmeisesti nämä netot on niitä, jotka lasketaan?? No, kiloklubihan on siitä kätevä, että se kertoo makrot ja kertoo myös kasvisten määrän. Joten niille, jotka väittävät, ettei induktiovaiheessa voi syödä kasviksia, niin... kyllä voi. Määrät ei ole tarkkoja, en punninnut kaikkea, mutta eiköhän tämä ole riittävä tarkkuus.

Aamupala:
puoli ruukkua jääsalaattia
n. 50g kirsikkatomaatteja (vajaa neljännespakettia)
n. 60g kermajuustoa
n. 5 cm pala kurkkua
kahvia ja kuohukermaa


Lounas:
munakas, jossa kaksi kananmunaa ja reilusti juustoraastetta, paistettu voissa.

Välipala:
Se patukka ja kuppi kahvia

Päivällinen:
Purkillinen pirkka-kanttarelleja, paistettu voissa ja haudutettu ranskankermassa. Maustettu mustapippurilla. Tämä on muuten ihan älyttömän hyvää, teen yleensä kuohukermaan, mutta nyt sattui olemaan ranskankerma avattuna.

Iltapala:
puoli ruukkua jääsalaattia
100g philadelphia-juustoa
100g keittokinkkua
5 cm pala kurkkua

Juomana koko päivänä reilu pari litraa vettä ja 0,5l light-cokista.

Lopputulos:
1950 kcal
hh 20 g
r 153 g
p 65 g

kasviksia 470 g.

Eli ei huono alku. No, viisi ateriaa on kai karppaamiseen aika paljon, mutta ennenkin ketoosia kokeilleena tiedän, että kyllä  syöminen parissa päivässä harvenee ihan itsestään.  Tänään nyt oli muutenkin vähän poikkeuspäivä kun kävin pikkuneidin kanssa piknikillä, joten tuo välipala tuli vähän ylimääräisenä. Kasviksia tietysti pitäisi olla vähintään se puoli kiloa, mutta kelvatkoon tuo nyt näin alkuunsa. Katsotaan, mitä huominen tuo tullessaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti