sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Grillimaustettuja possun kylkiviipaleita

Nam nam. Nämä voi oikein hyvin laittaa grilliin tai tehdä uunissa grillivastuksella. Helppoa ja hyvää (ja pirun paljon edullisempaa kuin kaupasta saatava grillipekoni). Makroja en tähän taas laskenut kun ei mun makronlaskijani kiloklubi tunnistanut possun kylkiviipaleita. Mutta mutta, vaikka ainakin mun grillimausteeni näyttää sisältävän vähän sokeria niin enpä silti sanoisi, että hiilihydraatit ovat tämän ruoan ongelma. ;-)

Grillimaustettuja possun kylkiviipaleita

possun kylkiviipaleita (also known as "läskisoossilihaa")
grillimausteseosta maun mukaan

Määräthän nyt ovat syöjistä kiinni ja lihan määrä riippuu siitä, onko tämä ainoana lihana/grillattavana vai lisukkeena. Itse laitoin n. ruokalusikallisen grillimaustetta ja lihaa oli reilu 300g. Eli grillimaustetta lautaselle ja pyöritellään lihat mausteessa niin, että maustetta on tasaisesti joka puolella. Mun mielestäni sitä maustetta saa olla melko naftisti niin, että lihoja saa jonkun aikaa siinä pyöritellä että se riittää, muuten tulee liian suolaista. Sitten vaan lihan grilliin tai uuniin grillivastuksen alle (250C, n. 20 min välillä käännellen) niin, että ovat oman maun mukaan rapeita. Itse tykkään, että saavat olla aika rapsakoita. Helppoa ja hyvää. Ja tietysti, haluteessaan voi vielä lisätä grillimausteseokseen vaikkapa chiliä, jos haluaa vähän lisää potkua.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti