maanantai 17. tammikuuta 2011

Fetasalaatti

Fetasalaatti (lisukkeeksi kolmelle-neljälle)

1 ruukku jääsalaattia
2 tomaattia
n. 100g mustia tai vihreitä oliiveja (viipaleina)
3-4 viipaletta aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä ja pari rkl tomaattien öljyä
100g fetajuustoa

Pese ja hienonna salaatti pieneksi.



Pese tomaatit ja poista niistä kanta.



Pilko tomaatit pieneksi. Jos sinulla ei satu olemaan oliiviviipaleita niin pilko oliiveja vähän. Ei tarvii niin kovin tarkkaan viipaloida. Kuutioi feta ja pilko aurinkokuivatut tomaatit pieniksi.



Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja mausta juuri ennen tarjoilua aurinkokuivattujen tomaattien öljyllä

Voit myös koristella esim. kurpitsansiemenillä.

Kuvan annoksessa pekoni-aurajuustobroilertasku ja juustoinen kukkakaalimuussi.
Koko salaatti:

Kcal 740
hiilihydraatit 20 g
rasva 66g
proteiini 22g

Yksi annos (kolmasosa koko salaatista)

Kcal 250
hh 7g
r 22g
p 7g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti