maanantai 17. tammikuuta 2011

Juustoinen kukkakaalimuussi

Juustoinen kukkakaalimuussi (3-4:lle)

n. 600g kukkakaalia
150g ranskankermaa
1 dl juustoraastetta (miel. Voimakasta, esim emmental)
0,5-1 tl mustapippuria
ripaus muskottipähkinää
suolaa maun mukaan
ripaus sokeria

Poista kukkakaaleista kanta, paloittele ja huuhtele ne.



Keitä kukkakaaleja n. 20-25 min, kunnes ovat täysin pehmeitä. Kaada vesi pois. Lisää ranskankerma ja mausteet ja hienonna muussinuijalla. Lisää juustoraaste, möyhennä nuijalla vielä hetki ja laita takaisin hellalle, miedolle lämmölle ja sekoittele n. 5 min, kunnes juusto on sulanut niin, ettei se enää veny ja muussi on rakenteeltaan tasaista.



Kuvassa pekoni-aurajuustobroilertasku ja fetasalaattia.



Koko satsi:

Kcal 710
hiilihydraatit 19g
rasva 55g
proteiini 27 g

Yksi annos (neljännes)
Kcal 180
hh 5g
r 4g
p 7g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti