1 ruukku jääsalaattia
2 tomaattia
n. 100g mustia tai vihreitä oliiveja (viipaleina)
3-4 viipaletta aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä ja pari rkl tomaattien öljyä
100g fetajuustoa
Pese ja hienonna salaatti pieneksi.
Pese tomaatit ja poista niistä kanta.
Pilko tomaatit pieneksi. Jos sinulla ei satu olemaan oliiviviipaleita niin pilko oliiveja vähän. Ei tarvii niin kovin tarkkaan viipaloida. Kuutioi feta ja pilko aurinkokuivatut tomaatit pieniksi.
Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja mausta juuri ennen tarjoilua aurinkokuivattujen tomaattien öljyllä
Voit myös koristella esim. kurpitsansiemenillä.
Kuvan annoksessa pekoni-aurajuustobroilertasku ja juustoinen kukkakaalimuussi.
Koko salaatti:
Kcal 740
hiilihydraatit 20 g
rasva 66g
proteiini 22g
Yksi annos (kolmasosa koko salaatista)
Kcal 250
hh 7g
r 22g
p 7g
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti