maanantai 17. tammikuuta 2011

Pekoni-aurajuustobroilertaskut.

Pekoni-aurajuustobroilertaskut kolmelle

3 kpl broilerin marinoimattomia filepihvejä
n. 60g aurajuustoa
1 pkt pekonia
mustapippuria
loraus öljyä

Cocktailtikkuja

Laita cocktailtikut veteen likoamaan. Leikkaa pihveihin viilto niin, että pihveistä tulee taskuja.



Laita jokaisen pihvin sisään reilu pala sinihomejuustoa.



Ripottele pihvien päälle mustapippuria. Kääri jokainen pihvi 2-3 pekoniviipaleeseen ja sulje pekonit ja pihvitaskut cocktailtikuilla.






Kuumenna pannulla loraus öljyä ja paista pihvejä keskilämmöllä n. 5 min/puoli niin, että saavat vähän väriä. 



Ota tikut pois. Öljyä uunivuoka/pata ja laita kanat pataan. Laita uuniin, 200ºC, n. 30-40 min.  Tänään nämä syötiin juustoisen kukkakaalimuussin ja fetasalaatin kanssa.


 

Koko satsi:
1190 kcal
hiilihydraatit 0g
rasva 88g
proteiini 105 g

Per annos:
kcal 400
hh 0g
r 29 g
p 45 g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti